EmailTwitterFacebookLinkedIn

ROC Menso Alting docent voor de opleiding Dienstverlening (0,6 fte)

Is coördineren wat je graag doet en waar je energie van krijgt? En ben je daarnaast een teamspeler met hart voor je team en je studenten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanwege het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die op enthousiaste manier het team en de studenten van de opleiding Dienstverlening begeleidt en ondersteunt. 

Functie
Je gaat samen met het team aan de slag met onderwijsontwikkelingen, je monitort het teamplan en zorgt voor de uitwerking van de doelen. Je zorgt voor de uitvoering van de kwaliteitscyclus en je zoekt hierin de afstemming met de teamleider. Naast deze taken ga je ook studenten begeleiden in stage, beoordeel je examens en word je studieloopbaanbegeleider (SLB’er). Je maakt onderdeel uit van het team Dienstverlening.

Functie-eisen

  • Tweede graad docentenopleiding of HBO + bevoegdheid MBO (PDG) of bereid deze te behalen;
  • Werkervaring in het werken met niveau 2 studenten is een pré.

Een volledige functiebeschrijving vind je in de bijlage, onderaan deze vacature.

Jouw profiel

  • Je hebt affiniteit met deze doelgroep en kan ze motiveren, confronteren en stimuleren;
  • Je bent flexibel en kan snel schakelen;
  • Je bent zelfstandig en accuraat;
  • Je hebt ervaring in het onderwijs;
  • Je bent in het bezit van een lesbevoegdheid voor het mbo en beschikt over didactische vaardigheden;
  • Je hebt kennis van beroepscompetenties en examinering. 

Organisatie
ROC Menso Alting is een gereformeerd mbo en maakt deel uit van de Stichting Gereformeerde Scholengroep. De school verzorgt voor ongeveer 700 deelnemers opleidingen in de sectoren Economie, Gezondheidszorg, Welzijn en Dienstverlening. ROC Menso Alting bereidt de studenten vanuit een christelijke levensvisie voor op hun beroep. Ze worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen, hun plaats in de samenleving in te nemen en van betekenis te zijn voor de mensen om hen heen.
 
Identiteit
De basis voor het gereformeerde karakter van onze school is de Bijbel. We stellen God centraal en leven Jezus daarin na. Hij is de bron van wat goed en volmaakt is. Hem centraal stellen betekent gebruik maken van talenten, het beste uit onszelf en de ander willen halen. Oog hebben voor de mensen om ons heen en voor de maatschappij. In ons Identiteitsdocument staat beschreven wat deze overtuiging betekent voor het onderwijs dat wij geven en voor de eisen die wij stellen aan het personeel dat bij ons werkt (zie bijlage onderaan).

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijk dienstverband (0,6 fte) voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. Ingangsdatum 1 augustus 2021. Inschaling conform cao mbo, afhankelijk van vooropleiding en ervaring maximaal schaal LC.
 
Solliciteren?
Heb jij zin om bij ROC Menso Alting te werken en onderdeel te zijn van een gedreven en enthousiast team? Stuur je brief en cv in vóór 23 mei 2021 in via de sollicitatieknop op deze pagina.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Eline Heeringa, via tel: 06-26644642. 

Van medewerkers wordt verwacht dat zij van harte instemmen met de identiteit van de instelling en op grond hiervan een bijdrage willen leveren aan de verdere invulling daarvan. Wij verwachten dat dit aspect aan de orde komt in je sollicitatiebrief.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 21 mei 2021. In verband met het Corona-virus is het mogelijk dat we deze gesprekken digitaal zullen voeren.

Bijlagen
Identiteitsdocument GSG
Personeelsbeleid GSG
Functiebeschrijving Docent LC

 

Vacature