EmailTwitterFacebookLinkedIn

ROC Menso Alting docent Verpleegkunde (0,5 fte)

Ben jij die enthousiaste zorgmedewerker met hart voor je vak, die het belangrijk vindt om kennis over te dragen aan jonge mensen? Dan zoeken wij jou als collega!

Functie
Vanwege de groei van onze opleiding zijn wij op zoek naar een collega die op een enthousiaste manier invulling kan geven aan de lessen voor onze studenten die de opleiding Verpleegkunde (niveau 4) volgen. Lessen die je gaat geven zijn o.a. Anatomie, Fysiologie, Pathologie, en verpleegkunde theorie. In je lessen verbind je de lesstof zoveel mogelijk aan de beroepspraktijk van de studenten. Je maakt daarbij gebruik van gevarieerde werkvormen. Je maakt onderdeel uit van het team Verpleegkunde.

Functie-eisen

  • Tweede graad docentenopleiding of HBO + bevoegdheid MBO (PDG) of bereid deze te behalen;
  • Werkervaring in de zorg is een pré.

Een volledige functiebeschrijving vind je in de bijlage, onderaan deze vacature.

Jouw profiel

  • Je hebt affiniteit met jongeren en kan ze motiveren, confronteren en stimuleren;
  • Je bent flexibel en kan snel schakelen;
  • Je bent gericht op samenwerken;
  • Je hebt ervaring in de zorg en kent het beroep van Verpleegkundige;
  • Je bent in het bezit van een lesbevoegdheid voor het mbo en beschikt over didactische vaardigheden;
  • Je hebt kennis van beroepscompetenties en examinering. 

Organisatie
ROC Menso Alting is een gereformeerd mbo en maakt deel uit van de Stichting Gereformeerde Scholengroep. De school verzorgt voor ongeveer 700 deelnemers opleidingen in de sectoren Economie, Gezondheidszorg, Welzijn en Dienstverlening. ROC Menso Alting bereidt de studenten vanuit een christelijke levensvisie voor op hun beroep. Ze worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen, hun plaats in de samenleving in te nemen en van betekenis te zijn voor de mensen om hen heen.

Identiteit
De basis voor het gereformeerde karakter van onze school is de Bijbel. We stellen God centraal en leven Jezus daarin na. Hij is de bron van wat goed en volmaakt is. Hem centraal stellen betekent gebruik maken van talenten, het beste uit onszelf en de ander willen halen. Oog hebben voor de mensen om ons heen en voor de maatschappij. In ons Identiteitsdocument staat beschreven wat deze overtuiging betekent voor het onderwijs dat wij geven en voor de eisen die wij stellen aan het personeel dat bij ons werkt (zie bijlage onderaan).

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijk dienstverband (0,5 fte) voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. Ingangsdatum 1 augustus 2021. Inschaling conform cao mbo, schaal LB.
 
Solliciteren?
Heb jij zin om bij ROC Menso Alting te werken en onderdeel te zijn van een gedreven en enthousiast team? Stuur je brief en cv in vóór 12 mei 2021 in via de sollicitatieknop rechtsboven op deze pagina.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Eline Heeringa (tel: 06-26644642). 

Van medewerkers wordt verwacht dat zij van harte instemmen met de identiteit van de instelling en op grond hiervan een bijdrage willen leveren aan de verdere invulling daarvan. Wij verwachten dat dit aspect aan de orde komt in je sollicitatiebrief.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 21 mei 2021. In verband met het corona-virus is het mogelijk dat we deze gesprekken digitaal zullen voeren.

Bijlagen
Identiteitsdocument GSG
Personeelsbeleid GSG
Functiebeschrijving Docent LB

 

Vacature