EmailTwitterFacebookLinkedIn

ROC Menso Alting docent muziek (0,4 fte)

ROC Menso Alting zoekt een muziekdocent (0,4 fte) voor de opleidingen ‘Onderwijsassistent’ en ‘Pedagogisch medewerker’.
Ben jij multi-instrumentaal, houd je van zingen en wil je deze kennis en vaardigheden delen? Dan zoeken wij jou! Ga de uitdaging als muziekdocent aan en haal het beste in de studenten naar boven. 

Wat ga je doen?
Als docent geef je muziekles aan onze studenten van de opleidingen ‘Onderwijsassistent’ en ‘Pedagogisch medewerker’. Ook wordt jouw inzet gevraagd in het begeleiden van studenten in de zogeheten Studieloopbaanlessen (SLB) en/of BPV (stage) begeleiding. Naast deze lessen willen wij meer ruimte gaan geven voor de ontwikkeling en het stimuleren van talenten en muziek hoort hierbij. Het idee ligt er dus, maar het plan moet nog ontwikkeld worden. Jij bent hierin kartrekker en gaat aan de slag met het ontwikkelen/uitwerken van nieuwe ideeën.

Een volledige functiebeschrijving vind je in de bijlage, onderaan deze vacature.

Organisatie 
ROC Menso Alting is een gereformeerd mbo en maakt deel uit van de Stichting Gereformeerde Scholengroep. De school verzorgt voor ongeveer 700 deelnemers opleidingen in de sectoren Economie, Gezondheidszorg, Welzijn en Dienstverlening. ROC Menso Alting bereidt de studenten vanuit een christelijke levensvisie voor op hun beroep. Ze worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen, hun plaats in de samenleving in te nemen en van betekenis te zijn voor de mensen om hen heen. 

Identiteit 
De basis voor het gereformeerde karakter van onze school is de Bijbel. We stellen God centraal en leven Jezus daarin na. Hij is de bron van wat goed en volmaakt is. Hem centraal stellen betekent gebruik maken van talenten, het beste uit onszelf en de ander willen halen. Oog hebben voor de mensen om ons heen en voor de maatschappij. In ons Identiteitsdocument staat beschreven wat deze overtuiging betekent voor het onderwijs dat wij geven en voor de eisen die wij stellen aan het personeel dat bij ons werkt (zie bijlage onderaan).

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijk dienstverband met ingang van 1 augustus 2021. In eerste instantie voor de duur van een jaar, met zicht op verlenging. Inschaling schaal LB, conform cao MBO.

Solliciteren? 
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Paul Roelfsema, via tel: 06-28784504. 

Stuur je brief en cv in vóór 10 mei 2021 in via de sollicitatieknop rechtsboven op deze pagina.

Van medewerkers wordt verwacht dat zij van harte instemmen met de identiteit van de instelling en op grond hiervan een bijdrage willen leveren aan de verdere invulling daarvan. Wij verwachten dat dit aspect aan de orde komt in je sollicitatiebrief.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 12 mei en dinsdag 18 mei. In verband met het covid-19 virus is het mogelijk dat we deze gesprekken digitaal zullen voeren.

Bijlagen
Identiteitsdocument GSG
Personeelsbeleid GSG
Functiebeschrijving Docent LB

 

Vacature