EmailTwitterFacebookLinkedIn

ROC Menso Alting docent Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en Gehandicaptenzorg (GHZ)

Organisatie
ROC Menso Alting is een gereformeerd mbo en maakt deel uit van de Stichting Gereformeerde Scholengroep. De school verzorgt voor ongeveer 700 deelnemers opleidingen in de sectoren Business College, Onderwijs & Opvoeding, Zorg & Welzijn en Dienstverlening. ROC Menso Alting bereidt de studenten vanuit een christelijke levensvisie voor op hun beroep. Ze worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen, hun plaats in de samenleving in te nemen en van betekenis te zijn voor de mensen om hen heen.

Identiteit
De basis voor het gereformeerde karakter van onze school is de Bijbel. We stellen God centraal en leven Jezus daarin na. Hij is de bron van wat goed en volmaakt is. Hem centraal stellen betekent gebruik maken van talenten, het beste uit onszelf en de ander willen halen. Oog hebben voor de mensen om ons heen en voor de maatschappij. In ons Identiteitsdocument staat beschreven wat deze overtuiging betekent voor het onderwijs dat wij geven en voor de eisen die wij stellen aan het personeel dat bij ons werkt.

Functie
Vanwege het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een collega die op een enthousiaste manier invulling kan geven aan de lessen voor onze studenten die de opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen en Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg (niveau 4) volgen, zowel voor de BOL- als de BBL-opleidingen. Lessen die je zou kunnen geven zijn o.a. Begeleiden, Methodisch Werken, Activiteitenbegeleiding, Beeldende Vorming. In je lessen verbind je de lesstof zoveel mogelijk aan de beroepspraktijk van de studenten. Je maakt daarbij gebruik van gevarieerde werkvormen. Naast het lesgeven ga je ook studenten begeleiden in stage, beoordeel je examens en word je studieloopbaanbegeleider (SLB’er). Je maakt onderdeel uit van het team Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg (PBMZ).

Functie-eisen

  • Tweede graad docentenopleiding of HBO + bevoegdheid MBO (PDG) of bereid deze te behalen;
  • Werkervaring in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) is een pré;

Jouw profiel

  • Je hebt affiniteit met jongeren en kunt ze motiveren, confronteren en stimuleren;
  • Je bent flexibel en kunt snel schakelen;
  • Je hebt ervaring in de zorg en kent het beroep van Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg;
  • Je bent in het bezit van een lesbevoegdheid voor het mbo en beschikt over didactische vaardigheden;
  • Je hebt kennis van beroepscompetenties en examinering. 

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijk dienstverband (0,6 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. Ingangsdatum 1 juni 2021. Inschaling conform cao mbo, schaal LB.

Solliciteren?
Neem voor meer informatie contact op met Menja Mollema (tel: 06-46483313). 

Heb jij zin om bij ROC Menso Alting te werken en onderdeel te zijn van een gedreven en enthousiast team? Stuur je brief en cv in vóór 8 april 2021 via de sollicitatie button op deze pagina.

Van medewerkers wordt verwacht dat zij van harte instemmen met de identiteit van de instelling en op grond hiervan een bijdrage willen leveren aan de verdere invulling daarvan. Wij verwachten dat dit aspect aan de orde komt in je sollicitatiebrief.

In verband met het Corona-virus is het mogelijk dat we deze gesprekken digitaal zullen voeren.

Bijlagen: 
Identiteitsdocument GSG
Personeelsbeleid GSG
Functieprofiel

 

Vacature