EmailTwitterFacebookLinkedIn

Vacature schoonmaak (0,2-0,6 fte)

Organisatie 
Het Gomarus College maakt samen met ROC Menso Alting deel uit van de Stichting Gereformeerde Scholengroep. Gomarus is een school voor Voortgezet Onderwijs en verzorgt voor circa 3.100 leerlingen onderwijs in Assen, Drachten, Leeuwarden en op meerdere locaties in Groningen. ROC Menso Alting verzorgt voor ongeveer 700 deelnemers mbo-opleidingen in de sectoren Economie, Gezondheidszorg, Welzijn, Onderwijs en Dienstverlening. De scholen bereiden leerlingen en studenten vanuit een christelijke levensvisie voor op hun vervolgopleiding of beroep. Ze worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen, hun plaats in de samenleving in te nemen en van betekenis te zijn voor de mensen om hen heen. 
 
Identiteit 
De basis voor het gereformeerde karakter van onze school is de Bijbel. We stellen God centraal en leven Jezus daarin na. Hij is de bron van wat goed en volmaakt is. Hem centraal stellen betekent gebruik maken van talenten, het beste uit onszelf en de ander willen halen. Oog hebben voor de mensen om ons heen en voor de maatschappij. In ons Identiteitsdocument staat beschreven wat deze overtuiging betekent voor het onderwijs dat wij geven en voor de eisen die wij stellen aan het personeel dat bij ons werkt. 

Functie
We zijn voor een aantal locaties van het Gomarus in Groningen, Leeuwarden (+/-10 uur per week) en voor het ROC Menso Alting op zoek naar schoonmakers. Je verricht schoonmaakwerkzaamheden aan kantoren, lokalen, sanitaire en openbare ruimtes van de school. Van jou wordt verwacht dat je de kennis en vaardigheden bezit om (sanitaire) ruimtes en meubilair schoon te maken. En dat je kennis hebt van hygiënische voorschriften en schoonmaakmiddelen. Je hebt schoonmaak- en huishoudelijke vaardigheden. Je hebt weet van richtlijnen en voorschriften in de school of kan deze je snel eigen maken. Je kunt op een goede manier samenwerken met je collega schoonmakers, die onderling Nederlands spreken. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk dienstverband, inschaling conform cao vo of cao mbo (schaal 1)wanneer alles goed gaat kan dit ook omgezet worden in een vast dienstverband. Wanneer je bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsuitkering hebt of afstand tot de arbeidsmarkt nodigen we je van harte uit om te reageren, mogelijk kunnen wij je dan ook scholing en training aanbieden.


Solliciteren?
Neem voor meer informatie contact op met Jaap Prins (tel: 06-492 434 69) of Marita van der Zee (06-253 261 16), beide P&O-adviseur. Wil je in je reactie beschrijven waaruit in de praktijk blijkt dat je Christen bent! Stuur via werkenbij.gsg.nl je brief en cv in vóór 21 november 2019. De eerste gespreksronde is gepland op dinsdagmiddag 26 november 2019.


Bijlagen:
Identiteitsdocument GSG
Personeelsbeleid GSG