EmailTwitterFacebookLinkedIn

Vacature Docent Wiskunde tweetalig onderwijs (0,5 fte)

Vacature Docent Wiskunde Vondelpad 3


Organisatie
Het Gomarus College is een school voor gereformeerd Voortgezet Onderwijs en maakt deel uit van de Stichting Gereformeerde Scholengroep. De school verzorgt voor circa 3.100 leerlingen onderwijs in Assen, Drachten, Leeuwarden en op meerdere locaties in Groningen  Het Gomarus College bereidt de leerlingen vanuit een christelijke levensvisie voor op hun vervolgopleiding. Ze worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen, hun plaats in de samenleving in te nemen en van betekenis te zijn voor de mensen om hen heen. Identiteit De basis voor het gereformeerde karakter van onze school is de Bijbel. We stellen God centraal en leven Jezus daarin na. Hij is de bron van wat goed en volmaakt is. Hem centraal stellen betekent gebruik maken van talenten, het beste uit onszelf en de ander willen halen. Oog hebben voor de mensen om ons heen en voor de maatschappij. In ons Identiteitsdocument staat beschreven wat deze overtuiging betekent voor het onderwijs dat wij geven en voor de eisen die wij stellen aan het personeel dat bij ons werkt.

Functie en functie-eisen  
We zijn op zoek naar een enthousiaste docent ter versterking van ons team tweetalig onderwijs in de onderbouw HAVO en VWO die beschikt over, of studerend is voor, een onderwijsbevoegdheid 2e graad voor het vak Wiskunde. Je geeft je lessen Wiskunde in het Engels. Een uitgebreide functiebeschrijving is toegevoegd.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de rest van het schooljaar, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. Inschaling conform cao, schaal LB 

Solliciteren?
Neem voor meer informatie contact op met Gerard Ypenga (teamleider); 06-19673845. Stuur via werken.gsg.nl je brief en cv in uiterlijk op 15 oktober 2019, ter attentie van Jaap Prins (HRM adviseur). Van medewerkers wordt verwacht dat zij instemmen met de levensbeschouwelijke identiteit van de instelling en op grond hiervan een bijdrage willen leveren aan de verdere invulling daarvan. Wij verwachten dat dit aspect aan de orde komt in je sollicitatiebrief.

Bijlagen:
Identiteitsdocument GSG
Personeelsbeleid GSG
Functiebeschrijving
Film Vondelpad 3