EmailTwitterFacebookLinkedIn

Vacature Docent Wiskunde Magnolia

Vacature Docent Wiskunde (0,5 fte)


Organisatie
Het Gomarus College is een school voor gereformeerd Voortgezet Onderwijs en maakt deel uit van de Stichting Gereformeerde Scholengroep. De school verzorgt voor circa 3.100 leerlingen onderwijs in Assen, Drachten, Leeuwarden en op meerdere locaties in Groningen  Het Gomarus College bereidt de leerlingen vanuit een christelijke levensvisie voor op hun vervolgopleiding. Ze worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen, hun plaats in de samenleving in te nemen en van betekenis te zijn voor de mensen om hen heen.

Identiteit
De basis voor het gereformeerde karakter van onze school is de Bijbel. We stellen God centraal en leven Jezus daarin na. Hij is de bron van wat goed en volmaakt is. Hem centraal stellen betekent gebruik maken van talenten, het beste uit onszelf en de ander willen halen. Oog hebben voor de mensen om ons heen en voor de maatschappij. In ons Identiteitsdocument staat beschreven wat deze overtuiging betekent voor het onderwijs dat wij geven en voor de eisen die wij stellen aan het personeel dat bij ons werkt.

Functie en functie-eisen  
In verband met ziekte van een collega zijn we op zoek naar een enthousiaste docent Wiskunde ter versterking van ons team op de locatie Magnolia in Groningen (uitsluitend onderbouw) die beschikt over, of studerend is voor, een onderwijsbevoegdheid 2e graad voor het vak Wiskunde. Een uitgebreide functiebeschrijving is toegevoegd.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van de vervanging. Een dienstverband nadien binnen de scholengroep behoort tot de mogelijkheden. Inschaling conform cao, schaal LB 

Solliciteren?
Neem voor meer informatie contact op met Wessel Bos (directeur locatie Magnolia); 06-33656001. Stuur via werken.gsg.nl je brief en cv in uiterlijk op 15 oktober 2019, ter attentie van Jaap Prins (HRM adviseur). Van medewerkers wordt verwacht dat zij instemmen met de levensbeschouwelijke identiteit van de instelling en op grond hiervan een bijdrage willen leveren aan de verdere invulling daarvan. Wij verwachten dat dit aspect aan de orde komt in je sollicitatiebrief.

Bijlagen:
Identiteitsdocument GSG
Personeelsbeleid GSG
Functiebeschrijving
film locatie Magnolia