EmailTwitterFacebookLinkedIn

Gomarus College docent(e) Techniek – Bouwen, Wonen en Interieur (0,6 - 1,0 fte)

Voor het Gomarus College in Groningen, Vondelpad 2 vmbo, zoeken wij een enthousiaste docent die zijn vakmanschap op het gebied van Bouwen, Wonen en Interieur wil overdragen aan onze leerlingen.

Ben jij de nieuwe collega die:

 • voor het onderwijs heeft gekozen omdat je hart en passie voor jongeren hebt?
 • altijd het beste aan je leerlingen geeft, door sterke begeleiding, groeimogelijkheden en echte aandacht?
 • het beste uit leerlingen haalt door enthousiast en eigentijds les te geven?
 • kan aansluiten bij vmbo leerlingen en hun leerstijlen?
 • open staat voor nieuwe ontwikkelingen? 
 • leeft als christen en dit ook wil overbrengen op je leerlingen?
 • betrokken is en zich inzet voor goed onderwijs?

 
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega en maken wij graag kennis met jou! Wat moet je doen? Klik op de knop solliciteren rechtsboven. Maar lees eerst nog even verder over o.a. de functie-eisen, onze identiteit en wat we jou bieden.
 
De functie
Het techniekonderwijs op onze school staat al jarenlang goed bekend en we leiden ieder jaar vakmensen op die kansen krijgen op de arbeidsmarkt of in het vervolgonderwijs. Door de investeringen die gedaan worden om te komen tot Sterk Techniek Onderwijs in de regio zijn er volop kansen om ons techniekonderwijs een enorme impuls te geven. Er liggen dus veel mogelijkheden en uitdagingen. We zoeken een docent die kan denken in mogelijkheden en ontwikkelingsgericht is. Beschik je over een 2e graad bevoegdheid, ben je studerend hiervoor of ben je een vakman/vrouw met een relevante HBO opleiding en zou je een zij-instroom traject ambiëren? Dan is deze functie misschien iets voor jou.
 
Functie-wensen

 • De leerling staat bij jou op de eerste plaats;
 • 2e graad bevoegdheid Techniek/BWI (of studerend hiervoor);
 • Vernieuwen en verbeteren is je op het lijf geschreven;
 • Je bent proactief en stressbestendig;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

 
Het betreft een dienstverband variërend van 0,6 tot 1,0 fte. 
Kun je maar een gedeelte hiervan invullen? Solliciteer ook dan gerust! In overleg is veel mogelijk. 
Een volledige functiebeschrijving vind je in de bijlage, onderaan deze vacature. 

Wie zijn wij?
Het Gomarus College vmbo onder- en bovenbouw (Vondelpad 2) in Groningen maakt deel uit van de Stichting Gereformeerde Scholengroep (GSG). Werken bij de GSG betekent dat je je identiteit als christen verbindt met onderwijs. Als school willen we een verlengde zijn van de christelijke opvoeding die onze leerlingen thuis krijgen. Wat dat betekent voor de manier waarop we school willen zijn staat omschreven in ons identiteitsdocument (zie bijlage onderaan).

Wij horen graag hoe jij hieraan kunt bijdragen. Tijdens de selectie neemt het gesprek over jouw identiteit een belangrijke plaats in.

Onze locatie vmbo onder- en bovenbouw in Groningen heeft bijna 600 leerlingen waarvan maar liefst 150 leerlingen voor techniek hebben gekozen. We werken in een inspirerende leeromgeving met ruimtes voor praktijk en theorie. We zijn gericht op hedendaagse en toekomstige techniek.  
 
Wat bieden wij jou?
De inschaling is afhankelijk van het huidige salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het startsalaris voor de docent ligt op €2.822,- bij een volledig dienstverband. Inschaling conform CAO Voortgezet Onderwijs maar mede op basis van je opleiding en je ervaring als docent zullen we je een uitstekend aanbod doen.
 
Naast je salaris bieden wij je prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, bedrijfsfitness en collectieve verzekeringen. Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.
 
Solliciteren
Ben je hier aangekomen met lezen en nog steeds enthousiast over deze vacature? Solliciteer dan nu! Je sollicitatiebrief en je C.V. kun je tot uiterlijk 10 mei 2021 insturen via de sollicitatieknop rechtsboven op deze pagina.
 
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Reinder Berghuis, teamleider Techniek, via tel: 06-30471648. 

Bijlagen
Identiteitsdocument GSG
Personeelsbeleid GSG
Functiebeschrijving Docent LB