EmailTwitterFacebookLinkedIn

Gomarus College docent(e) aardrijkskunde (0,5 - 0,8 fte)

Voor het Gomarus College in Assen zoeken wij een enthousiaste docent die het vak aardrijkskunde op de kaart kan zetten.

Ben jij de nieuwe collega die:

 • voor het onderwijs heeft gekozen omdat je hart en passie voor jongeren hebt?
 • altijd het beste aan je leerlingen geeft, door sterke begeleiding, groeimogelijkheden en echte aandacht?
 • het beste uit leerlingen haalt door enthousiast en eigentijds les te geven?
 • kan schakelen tussen havo/vwo én vmbo leerlingen en leerstijlen?
 • open staat voor nieuwe ontwikkelingen? 
 • leeft als christen en dit ook wil overbrengen op je leerlingen?
 • betrokken is en zich inzet voor goed onderwijs?

 
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega en maken wij graag kennis met jou! Wat moet je doen? Klik op de knop solliciteren rechtsboven. Maar lees eerst nog even verder over o.a. de functie-eisen, onze identiteit en wat we jou bieden.
 
De functie
In verband met de groei die onze locatie doormaakt zijn we op zoek naar een enthousiaste collega en docent aardrijkskunde voor onze vestiging in Assen. 
Beschik je over een 1e of 2e graad bevoegdheid, ben je studerend hiervoor of zou je een zij-instroom traject ambiëren? Dan is deze functie misschien iets voor jou. 
 
Functie-wensen

 • De leerling staat bij jou op de eerste plaats;
 • 1e of 2e graad bevoegdheid (of studerend hiervoor);
 • Vernieuwen en verbeteren is je op het lijf geschreven;
 • Je bent proactief en stressbestendig;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

 
Het betreft een dienstverband variërend van 0,5 tot 0,8 fte. 
Kun je maar een gedeelte hiervan invullen? Solliciteer ook dan gerust! In overleg is veel mogelijk. 
Een volledige functiebeschrijving vind je in de bijlage, onderaan deze vacature.
 
Wie zijn wij?
Het Gomarus College in Assen maakt deel uit van de Stichting Gereformeerde Scholengroep (GSG). Werken bij de GSG betekent dat je je identiteit als christen verbindt met onderwijs. Als school willen we een verlengde zijn van de christelijke opvoeding die onze leerlingen thuis krijgen. Wat dat betekent voor de manier waarop we school willen zijn staat omschreven in ons identiteitsdocument (zie bijlage onderaan).
Wij horen graag hoe jij hieraan kunt bijdragen. Tijdens de selectie neemt het gesprek over jouw identiteit een belangrijke plaats in.
 
Onze locatie in Assen heeft bijna 300 leerlingen, we hebben een brede instroom van vmbo basis tot en met vwo. We werken in een prachtig gebouw en hebben een hecht team.
 
Wat bieden wij jou?
De inschaling is afhankelijk van het huidige salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
Het startsalaris voor de docent ligt op €2.822,- bij een volledig dienstverband. Inschaling conform CAO Voortgezet Onderwijs maar mede op basis van je opleiding en je ervaring als docent zullen we je een uitstekend aanbod doen.
 
Naast je salaris bieden wij je prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, bedrijfsfitness en collectieve verzekeringen. Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.
 
Solliciteren
Ben je hier aangekomen met lezen en nog steeds enthousiast over deze vacature? Solliciteer dan nu! Je sollicitatiebrief en je C.V. kun je tot uiterlijk 30 april 2021 insturen via de sollicitatieknop rechtsboven op deze pagina.
 
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Johan Leever, directeur in Assen, via tel: 06-16006355. 

Bijlagen
Identiteitsdocument GSG
Personeelsbeleid GSG
Functiebeschrijving Docent LB