EmailTwitterFacebookLinkedIn

Gomarus College Assen onderwijsassistent (0,6 - 1,0 fte)

Voor het Gomarus College in Assen zoeken wij een enthousiaste onderwijsondersteuner, gespecialiseerd in rekenen en ICT vaardigheden.

Ben jij die nieuwe collega die

 • vanuit je christelijke identiteit graag een steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van leerlingen?
 • het fijn vindt om in een enthousiast team samen te werken en collega’s te ondersteunen in hun lessen?
 • kennis heeft van handelingsgericht werken (HGW) en dat samen met ons verder wilt uitbouwen?
 • altijd het beste uit leerlingen haalt door sterke begeleiding en echte aandacht?
 • kan aansluiten bij vmbo en havo/vwo leerlingen en hun leerstijlen? 
 • affiniteit heeft met rekenen, wiskunde en ICT?
 • open staat voor nieuwe ontwikkelingen?
 • het een uitdaging vindt om leerlingen in groepjes arrangementen aan te bieden zoals ‘plannen en organiseren’ of studievaardigheden? 
 • betrokken is en zich inzet voor goed onderwijs?

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega en maken wij graag kennis met jou! Wat moet je doen? Klik op de knop solliciteren. Maar lees eerst nog even verder over o.a. de functie-eisen, onze identiteit en wat we jou bieden.

De functie
Je beschikt over een diploma mbo Onderwijsassistent, bent studerend hiervoor of je bent een vakman/vrouw met een relevante mbo opleiding en je zou graag in het onderwijs willen werken.

Functie-wensen

 • De leerling staat bij jou op de eerste plaats;
 • Mbo4 diploma Onderwijsassistent (of studerend hiervoor);
 • Minimaal reken niveau 2F;
 • Affiniteit met ICT vaardigheden;
 • Vernieuwen en verbeteren is je op het lijf geschreven;
 • Je bent proactief en stressbestendig;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Het betreft een dienstverband van 0,6 – 1,0 fte. 
Kun je maar een gedeelte hiervan invullen? Solliciteer ook dan gerust! In overleg is veel mogelijk. 
Een volledige functiebeschrijving vind je bij deze vacature in de bijlage ‘Functiebeschrijving Onderwijsondersteuner C’.

Wie zijn wij?
Het Gomarus College Assen maakt deel uit van de Stichting Gereformeerde Scholengroep (GSG). Werken bij de GSG betekent dat je je identiteit als christen verbindt met onderwijs. Als school willen we een verlengde zijn van de christelijke opvoeding die onze leerlingen thuis krijgen. Wat dat betekent voor de manier waarop we school willen zijn staat omschreven in ons identiteitsdocument (zie bijlage). Wij horen graag hoe jij hieraan kunt bijdragen. Tijdens de selectie neemt het gesprek over jouw identiteit een belangrijke plaats in.

Visie 
Het Gomarus College in Assen is een gereformeerde school voor christenen waar iedereen zich veilig voelt, de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen leerproces en waar we samen ontdekken wat Gods plan is met ons leven. 

Wat bieden wij jou?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO en daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Op basis van je opleiding en je ervaring als onderwijsondersteuner zullen we je een uitstekend aanbod doen. Inschaling conform CAO Voortgezet Onderwijs in schaal 7 (min €2.045 max €3.068) bij een volledig dienstverband. 

Naast je salaris bieden wij je prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, bedrijfsfitness en collectieve verzekeringen. Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.

Solliciteren
Ben je hier aangekomen en nog steeds enthousiast over deze vacature? Solliciteer dan nu! Je sollicitatiebrief en je C.V. kun je tot uiterlijk 16 augustus 2021 insturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Johan Leever, onze locatiedirecteur, via 06-16006355. 

Bijlagen
Functiebeschrijving Onderwijsondersteuner C
Identiteitsdocument GSG
Personeelsbeleid GSG

 

Acties