EmailTwitterFacebookLinkedIn

Gomarus College docent wiskunde (0,5 - 0,6 fte)

Pak deze kans en kom werken bij één van onze groeiende locaties. 
Het Gomarus College in Drachten zoekt een docent wiskunde.

 
Ben jij de nieuwe collega die:

 • voor het onderwijs heeft gekozen omdat je hart en passie voor jongeren hebt?
 • altijd het beste aan jouw leerlingen geeft, door sterke begeleiding, groeimogelijkheden en  echte aandacht?
 • het beste uit leerlingen haalt door enthousiast en eigentijds les te geven?
 • kan schakelen tussen verschillende typen leerlingen en leerstijlen?
 • open staat voor nieuwe ontwikkeling? 
 • het leuk vindt om binnen een moderne school te werken aan goede leerresultaten?
 • leeft als christen en dit ook wilt overbrengen op je leerlingen?
 • betrokken is en zich inzet voor goed onderwijs?

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega en maken wij graag kennis met jou! Wat moet je doen? Klik op de knop solliciteren. Maar lees eerst nog even verder over o.a. de functie-eisen, onze identiteit en wat we jou bieden.
 
De functie
In verband met de groei van het aantal leerlingen op onze locatie zijn we op zoek naar een enthousiaste collega en docent wiskunde voor onze vestiging in Drachten. 
Je beschikt over een relevante bevoegdheid en hebt inmiddels ruime ervaring als docent (of bent hiervoor studerend).
 
Functie-wensen

 • De leerling staat bij jou op de eerste plaats;
 • Bevoegd voor wiskunde (of studerend hiervoor);
 • Vernieuwen en verbeteren is je op het lijf geschreven;
 • Je bent proactief en stressbestendig;
 • Je hebt een behoorlijke mate van zelfstandigheid, maar kunt ook uitstekend samenwerken.

Het betreft een dienstverband variërend van 0,5 tot 0,6 fte. Kun je maar een gedeelte hiervan invullen? Solliciteer ook dan gerust! In goed overleg is veel mogelijk. 
Een volledige functiebeschrijving vind je in de bijlage onderaan deze vacature.

Wie zijn wij?
Het Gomarus College in Drachten maakt deel uit van de Stichting Gereformeerde Scholengroep (GSG). Werken bij de GSG betekent dat je je identiteit als christen verbindt met onderwijs. Als school willen we een verlengde zijn van de christelijke opvoeding die onze leerlingen thuis krijgen. Wat dat betekent voor de manier waarop we school willen zijn staat omschreven in ons identiteitsdocument (zie bijlage onderaan).
Wij horen graag hoe jij hieraan kunt bijdragen. Tijdens de selectie neemt het gesprek over jouw identiteit een belangrijke plaats in.
 
Onze locatie in Drachten heeft ongeveer 360 leerlingen, we hebben een brede instroom van vmbo-basis tot en met vwo. We werken in een prachtig nieuw gebouw en vanwege de groei gebruiken we ook een andere tijdelijke lesplek in Drachten.  

Wat bieden wij jou?
De inschaling is afhankelijk van het huidige salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
Het startsalaris voor de docent ligt op €2.822,- bij een volledig dienstverband. Inschaling conform CAO Voortgezet Onderwijs, maar mede op basis van je opleiding en je ervaring als docent zullen we je een uitstekend aanbod doen.
 
Naast je salaris bieden wij je prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, bedrijfsfitness en collectieve verzekeringen.
Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.
 
Solliciteren
Ben je hier aangekomen met lezen en nog steeds enthousiast over deze vacature? Solliciteer dan nu! Je sollicitatiebrief en je C.V. kun je tot uiterlijk 28 mei 2021 insturen via de sollicitatieknop rechtsboven op deze pagina.
 
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Johan Hoekstra, directeur in Drachten, via tel: 06 – 16006322. 

Bijlagen
Identiteitsdocument GSG
Personeelsbeleid GSG
Functiebeschrijving Docent LB