EmailTwitterFacebookLinkedIn

Docent natuur-/scheikunde (minimaal 0,6 fte)

Het Gomarus College in Leeuwarden zoekt docent(en) natuur- /scheikunde (en eventueel biologie)

De vacature
Voor onze groeiende locatie in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent(e) die bij ons lessen natuur-/scheikunde en/of biologie voor haar/zijn rekening kan nemen. Ben jij overtuigd christen, beschik jij over een relevante achtergrond, ben je studerend of heb je een onderwijsbevoegdheid natuurkunde, scheikunde en/of biologie, dan ben jij mogelijk onze kandidaat! Leuke leerlingen en een enthousiast team kijken uit naar je komst.
 
De organisatie
Onze school is volop in ontwikkeling, werkt met een flexrooster en heeft een mooi nieuw gebouw. Op onze school geven we lessen aan leerlingen in de richtingen vmbo, havo en vwo. Leerlingen van het vmbo-tl en de havo kunnen op onze school ook de bovenbouw doorlopen en afsluiten met het examen. De vacature natuur-/scheikunde behelst lessen voor onderbouw havo/vwo en het gehele vmbo. Bij invulling van de vacature biologie geef je les aan het vmbo.

Identiteit
We zoeken een belijdend christen die van harte instemt met de gereformeerde identiteit van de school en die bereid is om persoonlijk bij te dragen aan de realisering/ontwikkeling van deze identiteit in onze scholen.
Om de doelen van de GSG en daarmee van de onder haar vallende organisaties tot uitvoering te brengen, werken bij de GSG overtuigde en betrokken christenen. Wat wij nastreven en van onze medewerkers verwachten is vastgelegd in het ‘Personeelsbeleid GSG’ en in het ‘Identiteitsdocument’, zie bijlagen.

De docent die wij zoeken:

  • beschikt over een bevoegdheid of is studerend daarvoor.
  • is gericht op het leren en ontwikkelen van leerlingen.
  • is bereid te werken in een systeem van het flexrooster.
  • is enthousiast en werkt graag samen met de overige collega’s.
  • is reflectief en bereid om zich verder te ontwikkelen.
  • onderschrijft van harte ons identiteitsdocument en draagt bewust en actief bij aan het uitdragen van onze christelijke identiteit.

De volledige functiebeschrijving die bij Docent LB hoort lees je in de bijlage onderaan.

Aanstelling en inschaling
De vacature Na/Sk heeft een omvang van minimaal 0,6 fte, de vacature biologie 0,5 fte. Deze functies zijn eventueel in overleg te combineren.
Je begint met een tijdelijke aanstelling na de zomervakantie. Bij gebleken geschiktheid heb je uitzicht op een vaste aanstelling.
Bij een aanstelling als docent bedraagt je startsalaris minimaal €2.822,- bruto.
Naast het salaris hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime mogelijkheden voor begeleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de directeur van de locatie, Dorien Dusseldorp, tel.: 06-44266429.

Over de procedure
Naast een gesprek met de selectiecommissie voer je ook een gesprek met een aantal collega’s van het team. Uiteraard krijg je een rondleiding door het gebouw en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. We zullen deze procedure uitvoeren conform de richtlijnen van het RIVM.
 
Solliciteren
Stuur je CV en motivatie het liefst zo snel mogelijk in via de knop 'solliciteren' rechts boven. Solliciteren kan t/m maandag 15 juni 2020.

Van sollicitanten wordt gevraagd in de sollicitatiebrief expliciet te reflecteren op het identiteitsdocument.

Bijlagen
Identiteitsdocument GSG
Personeelsbeleid GSG
Functiebeschrijving Docent LB