EmailTwitterFacebookLinkedIn

Docent Frans

Gomarus College in Leeuwarden zoekt met spoed een docent(e) Frans.
 
De vacature
Voor onze groeiende locatie in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent(e) die bij ons  lessen Frans voor haar/zijn rekening kan nemen. Ben jij overtuigd christen, beschik jij over een relevante achtergrond, ben je studerend of heb je een onderwijsbevoegdheid Frans dan ben jij mogelijk onze kandidaat!  Leuke leerlingen en een enthousiast team kijken uit naar je komst. 
 
De organisatie
Onze school is volop in ontwikkeling, werkt met een flexrooster en heeft een mooi nieuw gebouw. Op onze school geven we lessen aan leerlingen van de leerlijnen VMBO, Havo en Vwo. Leerlingen in de leerlijn VMBO- tl en Havo kunnen op onze school ook de bovenbouw doorlopen en afsluiten met het examen. De vacature behelst op dit moment lessen Frans voor leerjaar 2 en 3 Havo/ VWO en mogelijk een 1e klas VMBO-tl. Na de zomervakantie behoort lesgeven in de bovenbouw Havo tot de mogelijkheden.
 
De docent die wij zoeken:

  • beschikt over een bevoegdheid (en mogelijk over enige jaren ervaring als docent).
  • is gericht op het leren en ontwikkelen van leerlingen.
  • is bereid te werken in een systeem van het flexrooster.
  • is enthousiast en werkt graag samen met de overige collega’s. 
  • is reflectief en bereid om zich verder te ontwikkelen.
  • onderschrijft van harte ons identiteitsdocument en draagt bewust en actief bij aan het uitdragen van onze christelijke identiteit.

Aanstelling en inschaling
De vacature heeft op dit moment een omvang van minimaal 0,4 Fte. Na de zomervakantie is een baan van 0,8 tot 1.0 beschikbaar. 
Je begint met een tijdelijke aanstelling wegens verlof tot 1 augustus 2020. Bij gebleken geschiktheid en afhankelijk van je bevoegdheid kan je baan na de zomervakantie overgaan in een tijdelijk dienstverband met reguliere uren. Bij gebleken geschiktheid in dat jaar heb je uitzicht open vaste aanstelling. 
Bij een aanstelling als docent bedraagt je startsalaris minimaal €2.747,-.
Naast het salaris hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime mogelijkheden voor begeleiding en persoonlijke ontwikkeling.
 
Meer informatie
Voor vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met de directeur van de locatie, Dorien Dusseldorp, tel.: 06-44266429 

Over de procedure
Naast een gesprek met de selectiecommissie voer je ook een gesprek met een aantal collega’s  van het team. Uiteraard krijg je een rondleiding door het gebouw en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.
 
Solliciteren
Je sollicitatiebrief en je C.V. stuur je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk vrijdag 13 maart 2020 in, via de 'solliciteren' knop.
Van sollicitanten wordt gevraagd in de sollicitatiebrief expliciet te reflecteren op het identiteitsdocument

Bijlagen:
Functiebeschrijving Docent LB
Identiteitsdocument GSG
Personeelsbeleid GSG