EmailTwitterFacebookLinkedIn

Gomarus College docent Engels 1e graad (0,6 tot 1,0 fte) 

We’re hiring! Pak deze kans en kom werken bij één van de gezelligste, snelst groeiende en beste middelbare scholen van Noord-Nederland (Elsevier Beste scholen onderzoek). Het Gomarus College in Leeuwarden zoekt een docent(e) Engels.
 
Ben jij de nieuwe collega die:

  • voor het onderwijs heeft gekozen omdat je hart en passie voor jongeren hebt?
  • altijd het beste aan jou leerlingen geeft, door sterke begeleiding, groeimogelijkheden en echte aandacht?
  • het beste uit leerlingen haalt door enthousiast en eigentijds les te geven?
  • kan schakelen tussen havo/vwo (bovenbouw) én vmbo leerlingen en leerstijlen?
  • open staat voor nieuwe ontwikkeling? 
  • het leuk vind om binnen een moderne onderwijscontext te experimenteren met kwalitatief goed onderwijs binnen het flexrooster.
  • leeft als christen en dit ook wil overbrengen op je leerlingen?
  • betrokken is en zich inzet voor goed onderwijs?

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega en maken wij graag kennis met jou! Wat moet je doen? Klik op de knop solliciteren. Maar lees eerst nog even verder over o.a. de functie-eisen, onze identiteit en wat we jou bieden.
 
De functie
In verband met de stevige groei die onze locatie doormaakt en zijn we op zoek naar een enthousiaste collega en docent Engels voor onze vestiging in Leeuwarden. Beschik je over een 1e graad bevoegdheid, ben je studerend hiervoor of heb je ruime ervaring als 2e graad docent.
 
Functie-wensen:
•    De leerling staat bij jou op de eerste plaats;
•    1e graad (of studerend hiervoor)
•    Vernieuwen en verbeteren is je op het lijf geschreven;
•    Je bent proactief en stressbestendig;
•    Je blinkt uit in zelfstandigheid, maar kunt ook uitstekend samenwerken.
 
Het betreft een dienstverband variërend van 0,6 tot 1,0 fte. Kun je maar een gedeelte hiervan invullen? Solliciteer ook dan gerust! In overleg is veel mogelijk. 
Een volledige functiebeschrijving vind je in de bijlage.
 
Wie zijn wij?
Het Gomarus College in Leeuwarden maakt deel uit van de Stichting Gereformeerde Scholengroep (GSG). Werken bij de GSG betekent dat je je identiteit als christen verbindt met onderwijs. Als school willen we een verlengde zijn van de christelijke opvoeding die onze leerlingen thuis krijgen. Wat dat betekent voor de manier waarop we school willen zijn staat omschreven in ons identiteitsdocument (zie bijlage).
Wij horen graag hoe jij hieraan kunt bijdragen. Tijdens de selectie neemt het gesprek over jouw identiteit een belangrijke plaats in.
 
Onze locatie in Leeuwarden heeft ongeveer 400 leerlingen, we hebben een brede instroom van vmbo basis tot en met vwo. En eindonderwijs VMBO tl en Havo. We werken in een prachtig nieuw gebouw met inmiddels alweer plannen voor een flinke uitbreiding. 
Mede vanwege het feit dat we sinds enige tijd in Leeuwarden ook de bovenbouw Havo aanbieden zien we een stevige groei in het aantal leerlingen op onze school. Dit biedt kansen, maar schept ook verplichtingen en daar willen we samen met jou elke dag aan werken.
 
Wat bieden wij jou?
De inschaling is afhankelijk van het huidige salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
Het startsalaris voor de docent ligt op €2.822,- bij een volledig dienstverband. Inschaling conform CAO Voortgezet Onderwijs maar mede op basis van je opleiding en je ervaring als docent zullen we je een uitstekend aanbod doen.
 
Naast je salaris bieden wij je prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, bedrijfsfitness en collectieve verzekeringen.
Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.
 
Solliciteren
Ben je hier aangekomen en nog steeds enthousiast over deze vacature? Solliciteer dan nu! Je sollicitatiebrief en je C.V. kun je tot uiterlijk 10 mei 2021 insturen via de sollicitatieknop rechtsboven op deze pagina.
 
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Dorien Dusseldorp, onze directeur in Leeuwarden, (tel: 06 – 644266429). 

Bijlagen
Identiteitsdocument GSG
Personeelsbeleid GSG
Functiebeschrijving Docent LB