EmailTwitterFacebookLinkedIn

Gomarus College Magnolia conciërge (1,0 fte)

Doordat onze huidige conciërge een andere rol krijgt binnen de organisatie is een vacature ontstaan voor een fulltime conciërge. Wij zoeken om die reden voor onze locatie Magnolia in Groningen een gastheer voor onze leerlingen en hun ouders en een collega die het onderwijs maximaal wil ondersteunen. 

Ben jij die nieuwe collega die:

 • als christen een bijdrage wil leveren aan ons identiteitsgebonden onderwijs;
 • gastheer is voor onze leerlingen en hun ouders;  
 • een teamspeler is die het team maximaal wil ondersteunen;
 • oog heeft voor het beheer van ons gebouw;
 • goed kan organiseren, overzicht kan houden en dienstbaar is.

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega en maken wij graag kennis met jou! Wat moet je doen? Klik op de knop solliciteren. Maar lees eerst nog even verder over o.a. de functie-eisen, onze identiteit en wat we jou bieden.

De functie
Functie-wensen:

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het omgaan met jeugd uit de doelgroep.
 • Je bent vaardig in de omgang met leerlingen, ook bij ordeproblemen. 
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het beheer van gebouwen.
 • Je bent een organisatietalent.
 • Je bent proactief en stressbestendig.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Het betreft een fulltime dienstverband.
Een volledige functiebeschrijving vind je bij deze vacature in de bijlage ‘Functiebeschrijving Medewerker facilitair en onderhoud B’.

Wie zijn wij?
Het Gomarus College locatie Magnolia maakt deel uit van de Stichting Gereformeerde Scholengroep (GSG). Werken bij de GSG betekent dat je je identiteit als christen verbindt met onderwijs. Als school willen we een verlengde zijn van de christelijke opvoeding die onze leerlingen thuis krijgen. Wat dat betekent voor de manier waarop we school willen zijn staat omschreven in ons identiteitsdocument (zie bijlage). Wij horen graag hoe jij hieraan kunt bijdragen. Tijdens de selectie neemt het gesprek over jouw identiteit een belangrijke plaats in.

Wat bieden wij jou?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO en daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Op basis van je opleiding en je ervaring als conciërge zullen we je een uitstekend aanbod doen. Inschaling conform CAO Voortgezet Onderwijs in schaal 5 (min 1.861 en max € 2.659 bij een volledig dienstverband). 

Naast je salaris bieden wij je prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, bedrijfsfitness en collectieve verzekeringen. Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.

Solliciteren
Ben je hier aangekomen en nog steeds enthousiast over deze vacature? Solliciteer dan nu! Je sollicitatiebrief en je C.V. kun je tot uiterlijk 16 augustus 2021. insturen via de sollicitatieknop op deze pagina.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Johan Leever, onze locatiedirecteur, via 06-16006355.

Bijlagen
Functiebeschrijving Medewerker facilitair en onderhoud B
Identiteitsdocument GSG
Personeelsbeleid GSG

Kijk voor meer filmpjes van de Magnolia locatie op het YouTube kanaal van het Gomarus College. 

 

Acties