EmailTwitterFacebookLinkedIn

Jouw toekomst als docent?

 

Lees hieronder meer over jouw mogelijkheden bij het Gomarus College en ROC Menso Alting.

 

Tijd voor een carrièrestap?

Het onderwijs heeft de toekomst.

We komen graag in gesprek met mensen die een stap als docent naar het voortgezet onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs overwegen. Ter inspiratie hebben we hier verschillende verhalen van medewerkers die zelf ook binnen het onderwijs een leuke baan hebben gevonden. Vaak is zo'n eerste stap een gesprek om te kijken wat de mogelijkheden kunnen zijn. We helpen je daar graag bij. Wil je ook eens in gesprek, laat dan je gegevens achter via één van de buttons bij de verhalen. 


 

Het onderwijs heeft de toekomst.
Je hebt zoveel te brengen én te halen als je uit het primair onderwijs komt.

Henriëtte Janssen heeft drie jaar geleden het primair onderwijs ingeruild voor een baan vol diversiteit in het voortgezet onderwijs. “Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze.”

Henriëtte Janssen, vmbo docent: “Met persoonlijke aandacht wil ik ze een stevige basis meegeven in hun eerste puberjaren.”


 

 

Tijd voor een carrièrestap? Dat doe je niet alleen. “Ik zie mezelf nog het mbo-lokaal binnengaan.”

Willie Renkema-Hidding is op dit moment directeur van ROC Menso Alting in Groningen. Haar eerste baan was in de wereld van de accountancy. Toch heeft ze gekozen voor het onderwijs. Hoe ze deze overstap heeft gemaakt vertelt ze hier.

 

 


 

 

Tijd voor verandering?
Het onderwijs heeft de toekomst.

“Het is hartstikke mooi om de dag met de leerlingen te beginnen en mijn geloof te leven”

Christian van de Beek (29 jaar) is volop bezig een nieuwe richting te geven aan zijn loopbaan. Van een functie als kwaliteitsmanager van het vliegtuigonderhoud op een vliegbasis naar wiskunde docent bij het Gomarus College in Leeuwarden.  Vanwaar deze overstap?


 

 

We houden je graag op de hoogte.

We houden je graag op de hoogte!

Ondanks dalende leerlingenaantallen in het Noorden is er ook dit jaar weer veel animo voor onze school. Veel locaties groeien zelfs.
Om die reden en vanwege doorstroom en uitstroom van docenten hebben we straks meerdere vacatures. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van ons vacatureaanbod en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures? Laat het ons dan weten! Wie weet word jij dan in de toekomst onze nieuwe collega.
Laat je contact-gegevens achter, we bellen je om af te stemmen hoe je graag op de hoogte gehouden wilt worden van vacatures.